Kiváló termékek gyártása és forgalmazása „Sugó – Gép”-es segítséggel

 Himel logo_200pxCégeinkről…

A HIMEL Magyarország Kft. 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására.
Mi is ez röviden?
A különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolására, szellőztetésére, szállítására szolgáló berendezések forgalmazása kiegészítve takarmány-előkészítő-, takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel mindezek a vevők igényei szerint kialakítva.
Munkánk során az igényeket alaposan megismerjük, és ezek ismeretében mindig a
legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Ennek kapcsán 1999-től kezdődően a takarmánykeverő programunkat saját gyártású ellenáramos keverőkkel egészítettük ki, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel. Természetesen az ily módon összeállított keverőrendszerek vezérlése is átdolgozásra került, és emellett pneumatikus működtető elemeket illetve elektromotoros működtető is bevezettünk.
A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevői igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstől a kivitelezésig.
2002. évben a dercés takarmányvonalunkat granuláló sorral bővítettük, így a magasabb szintű vevői igényeket is ki tudjuk elégíteni.
A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek, tisztító gépek, szárítók külön irányvonalként jelennek meg termékeink között. Igény szerint különféle tároló telepeket
tervezünk és építünk.sugogep_logo_200px2008. augusztusában megalakult a „Sugó – Gép” Kft. Alapvető célja a Himel Magyarország Kft. termékpalettájához kapcsolódó gépek, berendezések illetve a gyártáshoz szükséges anyagok biztosítása, emellett bizonyos beszállítók termékeinek magyarországi forgalmazása. A cég folyamatosan bővíti saját ügyfélkörét, ami szorosan kapcsolódik a Himel Magyarország Kft. ügyfeleihez. Saját területi képviselőink a Himel Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatokat felhasználva a legmagasabb szintű vevői igények kielégítésére törekednek.
A Himel Magyarország Kft. a „Sugó – Gép” Kft. csapatával együttesen tevékenykedik, ezáltal növeli az ügyfeleink elégedettségét.
Rendszermegoldásainkat illetve saját gyártási tevékenységeinket számítógépes tervező kollegák segítik a legkorszerűbb tervezőprogramok használatával.
Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, szervízelünk, igény szerint javítunk, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.
Raktárkészletünk folyamatosan bővülő, mellyel vevőinket még gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznakmég a legkisebb hibák kijavításán is.

Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunka és a jó termékeknek köszönhető.

A munkánk eredményeként cégeink forgalma is folyamatosan növekvő. A csapatlétszám is ehhez mérten nő, jelenleg 20 fő.

Mottónk: Kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.

“Ez év decemberében jubilált a HIMEL Magyarország Kft.

A jövő hónapban lesz 20 éves a HIMEL Magyarország Kft., amely 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására.
A cég ars poeticája a kiváló termékek forgalmazása és gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett – ismertette Busa
Zoltán ügyvezető igazgató.
– Mit is jelentett ez pontosan?
– A vevők igényei szerint kialakításra került különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolására, szellőztetésére, szállítására szolgáló berendezések forgalmazása, mely kiegészült takarmányelőkészítő és takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel.
– A partnereik jelentkezhetnek-e Önöknél egyedi elvárásokkal? himel-sogogep-kft
– Először is az igényeket alaposan megismerjük a munkánk során, és ezek ismeretében mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Ennek kapcsán 1999-től kezdődően a takarmánykeverő programunkat saját gyártású ellenáramos keverőkkel egészítettük ki, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel. Természetesen az ilyen módon összeállított keverőrendszerek vezérlése is átdolgozásra került, és emellett pneumatikus működtető elemeket, illetve elektromotoros működtető elemeket is bevezettünk. A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevői igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstől a kivitelezésig. A 2002. évben a dercés takarmányvonalunkat granuláló sorral  bővítettük, így a magasabb szintű vevői igényeket is ki tudjuk elégíteni.
– Komplett tároló telepeket is kiviteleznek?
– Igény szerint különféle tároló telepeket tervezünk
és építünk. A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek, tisztító gépek, szárítók külön irányvonalként jelennek meg termékeink között.
– Milyen céllal hozták létre 2008. augusztusában társ cégüket, a „Sugó – Gép” Kft.-t?
– Az alapvető cél a Himel Magyarország Kft. termékpalettájához kapcsolódó gépek, berendezések illetve a gyártáshoz szükséges anyagok biztosítása, emellett bizonyos beszállítók termékeinek magyarországi forgalmazása volt. A cég folyamatosan bővíti saját ügyfélkörét, ami szorosan kapcsolódik a Himel Magyarország Kft. ügyfeleihez. Saját területi képviselőink a Himel Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatokat felhasználva a legmagasabb szintű vevői igények kielégítésére törekednek.
– Milyen a feladat- és munkamegosztás a két cég között?
– A Himel Magyarország Kft. a „Sugó – Gép” Kft. csapatával együttesen tevékenykedik, ezáltal növeli az ügyfeleink elégedettségét. A rendszermegoldásainkat, illetve saját gyártási  tevékenységeinket számítógépes tervező kollégák segítik a legkorszerűbb tervezőprogramok használatával. Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk,  szervízelünk, igény szerint javítunk, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.
– Rendelkezésükre áll-e ehhez megfelelő mennyiségű raktárkészlet?
– Raktárkészletünk folyamatosan bővül, amellyel vevőinket még gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznak még a legkisebb hibák kijavításán is. Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunkának és a jó termékeknek köszönhető, s a munkánk eredményeként cégeink forgalma is folyamatosan nő – mondta zárszóként Busa Zoltán.”

A fenti cikk az Agrárvilág 2016 novemberi számában jelent meg.

 Publikálva : 2018-08-30