Bemutatkozás

Mottónk

Kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.

Cégünk bemutatása

2008. augusztusában megalakult a „Sugó – Gép” Kft. Tevékenységi körünk 3 pillérre épül.

Az első pillér a gabona tárolás, mely lehet kül-és beltéri, tisztítás, szárítás, szellőztetés, gabona szállító gépek(szállító csigák, serleges felvonó, rédlerek, szállító spirálok) témakör.

A második pillér a takarmány előkészítő gépek, önálló gépek, takarmány daráló keverők, roppantók, illetve takarmány keverő rendszerben működő takarmányozási gépek, valamint egyszerű összemérővel működtetett, vagy folyamat megjelenítésű számítógéppel vezérelt takarmány keverő rendszerek, és az azokhoz kapcsolódó kiegészítő elemek, úgy mint takarmány szállító gépek, takarmány szállító csigák, készáru tároló tartályok, takarmány behordó rendszerek.

A harmadik pillér a szalma feldolgozás gépei(szalmadarálók, bálabontók), és a takarmány keverő kiosztó kocsik.

AgromasExpo-Sugó-Gép Kft
  • Az általunk ajánlott megoldások melyek a legmagasabb szintű vevői igényeket is kielégítik jelentős mértékben saját fejlesztéssel, a legmodernebb tervező eszközökkel, és jól képzett, tapasztalt tervezőkkel, saját kivitelezéssel készülnek.
  • Gyártási kapacitásainkat, és készségünket folyamatosan bővítjük, új eszközök beállításával, és ehhez igazodóan létszám bővítéssel.
  • A megrendelőinknek kulcsrakész megoldásokat kínálunk.
  • A szállított gépjeinkhez szükséges pótalkatrészeket is rövid határidővel biztosítjuk.
  • Szerelő kollégák igény szerint szervizelnek, javítanak, hiszen a megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.

Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunka és a jó termékeknek köszönhető.

A munkánk eredményeként cégünk forgalma is folyamatosan növekvő. A csapatlétszám is ehhez mérten nő, jelenleg 20 fő.

Társcégünkkel, az alábbi újság cikk, az Agrárvilág 2016 novemberi számában jelent meg.

„A jövő hónapban lesz 20 éves a HIMEL Magyarország Kft., amely 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására.
A cég ars poeticája a kiváló termékek forgalmazása és gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett – ismertette Busa
Zoltán ügyvezető igazgató.
– Mit is jelentett ez pontosan?
– A vevők igényei szerint kialakításra került különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolására, szellőztetésére, szállítására szolgáló berendezések forgalmazása, mely kiegészült takarmányelőkészítő és takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel.”

Képviselt márkák